SSKål

Vårt eminenta festeri: SSKål!

Hej på er!

 

Det är vi som är Sjuksköterskesektionens festeri, SSKål 16/17!

 

Vad är SSKål? SSKål är alltså en del av sektionen och vi består av 12 studenter från olika terminer här på Sjuksköterskeprogrammet där vi alla har olika ansvarsområden. Vi finns främst för er på Sjuksköterskeprogrammet men vi arbetar även för och tillsammans med studenter från andra program och festerier.

 

Vad gör vi? Vi i SSKål och tillsammans med sektionen samarbetar vi för att er tid här på LiU ska bli den roligaste och detta genom att anordna olika sociala tillställningar såsom sittningar, temakvällar/dagar och andra festligheter. På valborg är det vi som anordnar den största och bästa festen nämligen Akuten! En fest som ni helt enkelt inte får missa!

 

Under läsårets gång kan man boka oss för gyckel vid olika tillfällen där underhållning och skönsång passar sig. Detta görs enklast genom vår gyckelansvarig som nås på gyckelsskal@gmail.com.

 

Skulle det vara så att ni vill veta mer om vad vi pysslar med eller om ni bara sitter inne på någon fråga eller fundering gällande precis vad som helst är det bara att ni grabbar tag i någon av oss, vi hjälper gärna till!

Copyright © All Rights Reserved